Lunchboxen

Lunchboxen

Heerlijk met vrienden, familie of op kantoor lunchen doe je met de lunchboxen van Lekkers van Truus.
We hebben drie verschillende lunchboxen, zodat er voor iedereen wat lekkers is. 


Weergave:


Bezig met laden...
Luxe box
Luxe box

In deze lunchbox vind je tien luxe belegde bollen met onder meer zelfgemaakte salades volgens eigen receptuur. Eén luxe box is goed voor 4 tot 6 personen. 

€ 32,50
Sandwich box
Sandwich box

Geniet van twintig lekker belegde sandwiches met onder meer zalm, eiersalade en tonijnsalade uit eigen keuken. Eén sandwich box is goed voor 4 tot 6 personen. 

€ 29,50
Vega box
Vega box

Genieten van een lekker lunch zonder vlees? Dat kan met onze vegetarische sandwiches. In de box vind je twintig sandwiches. Eén vega box is goed voor 4 tot 6 personen. 

€ 29,50

In het assortiment vind je de volgende lunchboxen:

* Sandwich Box, gevuld met tien of twintig verschillende sandwiches met verschillend beleg erop.
Eén sandwich box is goed voor 4 tot 6 personen. 
* Vega Box, gevuld met tien of twintig sandwiches, zonder vlees uiteraard. Eén vega box is goed voor 4 tot 6 personen. 
* Luxe Box, gevuld met vijf of tien bollen die extra luxe belegd zijn. Eén luxe box is goed voor 4 tot 6 personen. 

De cliëntmedewerkers maken de boxen klaar. Er wordt bij het maken van de broodjes gewerkt met verse ingrediënten. We hebben licht en donker brood in de boxen. De sandwiches en bollen zijn rijkelijk belegd met luxe producten.

Onze harde werkers met een verstandelijke beperking nemen de bestelling voor de lunchboxen aan. Ze zijn betrokken bij het gehele proces, dus zij maken ook de broodjes, vullen de boxen en brengen de bestelling op een elektrische fiets bij jou thuis of op je werk. Op die manier worden de werknemers in hun eigen kracht gezet.


Bezorgen van lunchboxen

De bezorging wordt gedaan tussen 11.00 en 12.30 uur, wanneer de bestelling 24 uur van te voren is doorgegeven of in goed overleg uiterlijk tot 9.30 uur dezelfde dag. Wil je bestellen voor maandag? Zorg dat de bestelling uiterlijk de zaterdag daarvoor (vóór 12 uur) bij ons binnen is, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. 

Liever zelf de bestelling afhalen? Geen probleem, dat kan op onze locaties Het Eksternest of Tante Truus. Bij het bestellen kun je 'afhalen' als optie kiezen.  


Meer informatie

Meer over lekkers van Truus lees op de pagina Over Ons. Bestellen is mogelijk via onze webshop.  Aanbiedingen worden vermeld op onze Facebook of Instagram.
 


Titel

Samen met haar sociale ondernemingen creëert Triade Vitree een omgeving waarin medewerkers doen waar ze goed in zijn: werken met passie, overtuiging en bovenal heel veel plezier! Zo nemen mensen met en zonder beperking samen deel aan de maatschappij.