Sandwich box

Sandwich box
Sandwich box
Geniet van twintig lekker belegde sandwiches met onder meer zalm, eiersalade en tonijnsalade uit eigen keuken. Eén sandwich box is goed voor 4 tot 6 personen. 
€ 29,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
In de Sandwich Box vind je twintig heerlijk belegde sandwiches waar je samen met vrienden, familie of collega’s van kunt genieten. Eén sandwich box is goed voor 4 tot 6 personen. 

Het assortiment van de sandwichbox:
  • Vier broodjes met gerookte zalm.
  • Vier broodjes met pulled chicken. Het vlees is afkomstig van kippendijen.
  • Vier sandwiches met zelfgemaakte eiersalade. Dit is een uniek recept met geraspte kaas.
  • Vier broodjes boerenkaas.
  • Vier sandwiches met tonijnsalade, eveneens volgens eigen recept.
 
De sandwiches zijn bovendien besmeerd met hummus en diverse soorten sla, zodat het geheel een smakelijk broodje is. Geniet van onze pure ingrediënten en licht en donker brood.
Onze cliëntmedewerkers maken de sandwiches en brengen ze per elektrische fiets bij je thuis of op je werk. De bezorging wordt gedaan tussen 11.00 en 12.30 uur, wanneer de bestelling 24 uur van te voren is doorgegeven of in goed overleg uiterlijk tot 9.30 uur dezelfde dag.
De lunch ophalen is ook mogelijk op onze locaties Het Eksternest of Tante Truus. Bij het bestellen kun je 'afhalen' als optie kiezen. 
Titel

Samen met haar sociale ondernemingen creëert Triade Vitree een omgeving waarin medewerkers doen waar ze goed in zijn: werken met passie, overtuiging en bovenal heel veel plezier! Zo nemen mensen met en zonder beperking samen deel aan de maatschappij.