Over ons

Genieten met maatschappelijke betrokkenheid

Tante Truus is dé plek in Almere waar genieten en maatschappelijke betrokkenheid samenkomen. Wij zijn een sociale onderneming waar mensen met een verstandelijke beperking of psychische kwetsbaarheid, onder begeleiding van Triade Vitree, hun passie en talent inzetten om jou de beste ervaring te bieden.


Trots en aandacht in het werk

De medewerkers bij Tante Truus werken met trots en aandacht, of het nu gaat om het menu, klantcontact of gewoon omdat ze het leuk vinden. Plezier in het werk staat voorop. Door direct klantcontact en het werken in een team krijgen de medewerkers nieuwe perspectieven en groeien ze naar meer zelfstandigheid, ieder op zijn of haar eigen tempo. We kijken samen waar talenten liggen en dagen iedereen uit deze te gebruiken in het werk.


Inclusie en diversiteit

Met meer dan 20 leer/werklocaties door heel Flevoland, waaronder Tante Truus, brengen we mensen, vertrouwen en talent samen in een sociale onderneming. Door het werk neemt iedereen actief deel aan de maatschappij. Bij Tante Truus zijn er diverse werkzaamheden, van het werken in de keuken en in de lunchroom tot het bezorgen van lunchboxen. Het werk is divers en we zoeken voor iedereen werkzaamheden die aansluiten bij hun talenten en interesses.
 

Ervaar Tante Truus

We nodigen je uit om zelf te ervaren hoe heerlijk en betekenisvol een bezoek aan Tante Truus kan zijn. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en je te laten genieten van al het lekkers dat we te bieden hebben.

Liefs,
Team Tante Truus
 
Titel

Samen met haar sociale ondernemingen creëert Triade Vitree een omgeving waarin medewerkers doen waar ze goed in zijn: werken met passie, overtuiging en bovenal heel veel plezier! Zo nemen mensen met en zonder beperking samen deel aan de maatschappij.