Vega box

Vega box
Vega box
Genieten van een lekker lunch zonder vlees? Dat kan met onze vegetarische sandwiches. In de box vind je twintig sandwiches. Eén vega box is goed voor 4 tot 6 personen. 
€ 29,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Eet je geen vlees of heb je vandaag een vleesloze dag en wil je toch een heerlijke lunch? Probeer dan onze Vega Box. In deze doos vind je twintig heerlijk belegde vegetarische sandwiches. Eén vega box is goed voor 4 tot 6 personen. 

Inhoud van de Vega Box:
  • Zes sandwiches met mozzarella met truffelmayonaise en gedroogde tomaatjes.
  • Zes sandwiches met gegrilde groentes, knapperige pinda's en balsamico dressing.
  • Vier sandwiches met eiersalade volgens ons eigen recept.
  • Vier sandwiches met boerenkaas.

Alle sandwiches zijn bovendien voorzien van hummus, diverse soorten sla en knoflookkiemen. Knoflookkiemen lijken wat op alfalfa, maar dan groter van stuk. De kiemen hebben een milde knoflooksmaak.
Onze cliëntmedewerkers maken de sandwiches en brengen ze per elektrische fiets bij je thuis of op je werk. De bezorging wordt gedaan tussen 11.00 en 12.30 uur, wanneer de bestelling 24 uur van te voren is doorgegeven of in goed overleg uiterlijk tot 9.30 uur dezelfde dag.
De lunch ophalen is ook mogelijk op onze locaties Het Eksternest of Tante Truus. Bij het bestellen kun je 'afhalen' als optie kiezen. 
Titel

Samen met haar sociale ondernemingen creëert Triade Vitree een omgeving waarin medewerkers doen waar ze goed in zijn: werken met passie, overtuiging en bovenal heel veel plezier! Zo nemen mensen met en zonder beperking samen deel aan de maatschappij.