Over Ons

Wat is Lekkers van Truus: #liefsvanjou, taartjes en hartige hapjes

Jij bent op zoek naar iets liefs en lekkers om iemand te verrassen of voor jezelf. Tante Truus wil graag dat bezoekers genieten van de heerlijkheden in de lunchroom, en met Lekkers van Truus kan dat nu ook thuis.

Sociale onderneming
Lunchroom Tante Truus in Almere is een gezellige en sfeervolle horecagelegenheid midden in de stad. Je kunt daar heerlijk eten en drinken. Je kunt genieten van de snoepjes uit de snoepwinkel, maar je kunt ook even bijkletsen met je vriend, vriendin, moeder, oma of tante onder het genot van onze heerlijke huisgemaakte gebakjes.
Tante Truus is meer dan alleen een lunchroom. Het is een sociale onderneming van Triade Vitree waar mensen met een verstandelijke beperking of psychiatrische stoornis werken. Op die manier kunnen ze een waardevolle bijdrage leveren aan de maatschappij. Dit doen zij met veel plezier en toewijding in zowel de bediening als de keuken.

Uitkijken naar iets speciaals
Verras iemand met #liefsvanjou en bestel online de Taartjes Box met heerlijke taartjes, met thee, koffie en een bonbon. Of kies een Hartige Box met onder meer bladerdeeghapjes, olijven en een 0% biertje of Jillz. Wij bezorgen het bij jouw dierbaren thuis. Bestel hier.

Titel

Samen met haar sociale ondernemingen creëert Triade Vitree een omgeving waarin medewerkers doen waar ze goed in zijn: werken met passie, overtuiging en bovenal heel veel plezier! Zo nemen mensen met en zonder beperking samen deel aan de maatschappij.