Cheesecake

Cheesecake
Cheesecake
Zachte kaas en verkruimelde bastognekoeken: laat onze cheesecake bij jou thuis bezorgen. Deze is geschikt voor 12 personen.
€ 17,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Iets vieren doe je met de taarten van lekkers van Truus. Onze cheesecake is net als onze medewerkers: net even anders. De bodem is niet gemaakt van biscuitjes. Onze medewerkers maken de bodem namelijk van verkruimelde bastognekoekjes. Onze ovengebakken cheesecake met zachte kaas en unieke bodem maakt menigeen aan het watertanden.

De cheesecake wordt gemaakt door onze cliëntmedewerkers met hulp van gediplomeerde begeleiders met horecaervaring.
Onze taarten worden door onze cliënten bezorgd op het opgegeven adres. Dit doen zij met een elektrische fiets.

Taarten kunnen van maandag tot en met zaterdag bezorgd worden. Wanneer de bestelling vóór 12.00 uur is gedaan, wordt de appeltaart de eerstvolgende werkdag tussen 11.00 en 14.00 uur bezorgd. Ophalen is eveneens mogelijk bij het Eksternest of Tante Truus. Bij het bestellen kun je 'afhalen' als optie kiezen. 
 
Titel

Samen met haar sociale ondernemingen creëert Triade Vitree een omgeving waarin medewerkers doen waar ze goed in zijn: werken met passie, overtuiging en bovenal heel veel plezier! Zo nemen mensen met en zonder beperking samen deel aan de maatschappij.