Big brownie

Big brownie
Big brownie
Met z’n allen heerlijk smullen van een enorme brownie. Dat is mogelijk met onze ‘Big Brownie’. Hiervan kunnen 8 personen genieten.
€ 15,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Wie wil dat nou niet: een brownie bij de koffie of thee. Bestel deze als je wat te vieren hebt, zoals verjaardag of promotie. Of als je gewoon zin hebt om met vrienden of familie samen te genieten van iets lekkers.
Onze Big Brownie is uiteraard lekker kleverig en zacht zoals het hoort.  De lekkernij is gemaakt met heerlijke pure chocolade. Een fantastische traktatie voor bij de koffie of thee.

De brownie wordt gemaakt door onze cliëntmedewerkers, bijgestaan door gediplomeerde begeleiders met horeca ervaring.
 
De Big Brownie worden bezorgd op het opgegeven adres. De lekkernijen worden vervoerd met een elektrische fiets en bezorgd door onze cliënten.

Taarten kunnen van maandag tot en met zaterdag bezorgd worden. Wanneer de bestelling vóór 12.00 uur is gedaan, wordt de Big Brownie de eerstvolgende werkdag tussen 11.00 en 14.00 uur bezorgd. Ophalen is eveneens mogelijk bij het Eksternest of Tante Truus. Bij het bestellen kun je 'afhalen' als optie kiezen. 
 
Titel

Samen met haar sociale ondernemingen creëert Triade Vitree een omgeving waarin medewerkers doen waar ze goed in zijn: werken met passie, overtuiging en bovenal heel veel plezier! Zo nemen mensen met en zonder beperking samen deel aan de maatschappij.