Lunch box met brie - Intern

Lunch box met brie - Intern
Lunch box met brie - Intern
Geniet van een heerlijke lunch met een rijkbelegde luxe bol, met een flesje jus d ‘Orange of water, een stuk seizoensfruit, een stukje huisgemaakte brownie en pepermuntjes voor de frisse nasmaak.
€ 10,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Deze Lunch Box biedt alles voor een welverdiende break, tijdens het harde (thuis)werken. Om daarna weer vol energie er tegen aan te gaan. We maken gebruik van mooie ingrediënten. In de doos ligt een rijkbelegde witte of donkere bol, ook wel een bonk genoemd, met brie, een stuk fruit, een zakje pepermunt, een stukje brownie en een flesje jus d’ Orange of water waar je heerlijk thuis van kan genieten.


Het assortiment van de Lunch box: 

  • Rijkbelegde witte of donkere bonk met brie, honing en walnoten.
  • Een stuk seizoensgebonden fruit.
  • Een zakje oud Hollandsche pepermuntkussentjes.
  • Een stukje huisgemaakte brownie.
  • Een flesje water of verse jus d’orange naar keuze.


Deze bonk heeft er extra nog verschillende soorten sla en knoflookkiemen op. De luxe bollen worden gemaakt door onze cliëntmedewerkers. Zij komen de lunch ook brengen op de elektrische fiets. De bezorging wordt gedaan tussen 11.00 en 12.30 uur, wanneer de bestelling 24 uur van te voren is doorgegeven of in goed overleg uiterlijk tot 9.30 uur dezelfde dag.
De lunch ophalen is ook mogelijk op onze locaties Het Eksternest of Tante Truus. Dit kan telefonisch of per mail worden kortgesloten.

Titel

Samen met haar sociale ondernemingen creëert Triade Vitree een omgeving waarin medewerkers doen waar ze goed in zijn: werken met passie, overtuiging en bovenal heel veel plezier! Zo nemen mensen met en zonder beperking samen deel aan de maatschappij.