Hartige Box met Jillz - Intern

Hartige Box met Jillz - Intern
Hartige Box met Jillz - Intern
Geniet van een heerlijk borrelmoment met een flesje Jillz appelcider 0% met onze hartige bladerdeeg hapjes, notenmix, droge worst en olijven.
€ 12,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Hartige Box met Jillz 0%
In de Hartige Box met Jillz vind je heerlijke hapjes. We maken gebruik van mooie ingrediënten. In de doos liggen 3 bladerdeeg hapjes, een zakje gemengde nootjes, een flesje Jillz 0%, droge worst en gekruide olijven waar je heerlijk thuis van kan genieten.
Het assortiment van de Hartige box:
  • Drie bladerdeeg hapjes met worst, kaas en kerrie naar eigen recept
  • Een bakje gekruide groen olijven om je vingers bij af te likken
  • Een zakje notenmix
  • Twee kleine droge worstjes van hoogwaardige kwaliteit
  • Een flesje 0% Jillz sprankelende appelcider
Alle bladerdeeg hapjes zijn vers en huisgemaakt, zodat je nu ook thuis heerlijk kunt genieten van onze producten uit de lunchroom. Daarnaast zijn de olijven zelf door onze chef gekruid. De bezorging wordt van maandag tot en met zaterdag gedaan tussen 11.00 en 14.00 uur. Hierbij houden we rekening met de geldende maatregelen met betrekking tot Corona. Ophalen bij onze locatie Het Eksternest is eveneens mogelijk.
Titel

Samen met haar sociale ondernemingen creëert Triade Vitree een omgeving waarin medewerkers doen waar ze goed in zijn: werken met passie, overtuiging en bovenal heel veel plezier! Zo nemen mensen met en zonder beperking samen deel aan de maatschappij.